[Support request]
[Support request]

Home Forums Maximus – Responsive Multi-Purpose Theme Widget and Pagebuilder issues after Update

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 2 weeks, 6 days ago.


  • joerg
    Participant
    Post count: 3
    | #14125

    Hello, after updating theme (from your instructions) the layout is broken/damaged. There are 2 main-issues_

    1. All widgets are placed to unused section after installing new theme. Here is a screenshot of the site with old Theme version: http://ge.tt/16bk12m2
    2. As you can see on screenshot, some widgets are wrapped into "Dynamic Template" ... This is missing now completly so i can not place old widgets - or i dont know how to ;-)
    3. After switching back to previous Theme all Seettings are still gone.
    4. In Theme "Options" - Page Builder - All Pages are not longer displayed so i hae no access to pages (Before installing new Theme is lokks like this: http://ge.tt/16bk12m2

    Please Help :-) uaaaaaaaaa

    Update: I made a copy from the original site into subfolder and replaced all urls in new site ...

    • This topic was modified 3 weeks ago by  joerg.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #14133

    Replies only viewable for logged in users


  • joerg
    Participant
    Post count: 3
    | #14134

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #14138

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.