[Support request]
[Support request]

Home Forums Maximus – Responsive Multi-Purpose Theme Visual editor broken

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 3 weeks, 2 days ago.


  • chrisinsac
    Participant
    Post count: 1
    | #13822

    Hi there,
    I am using the Gravity Forms plugin with the most recent version of Maximus (3.8). When the plugin is activated, the visual editor for pages/posts is broken. It just shows a blank window. If I change to different theme, such as Twenty Seventeen, then the visual editor works fine with Gravity Forms activated.

    Here is the console error when I click the Visual tab for pages/posts when both Gravity Forms and Maximus are active:

    jquery.js?ver=1.12.4:2 Uncaught Error: no such method 'instance' for menu widget instance
    at Function.error (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4:2:1814)
    at HTMLUListElement.<anonymous> (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:187:30)
    at Function.each (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4:2:2881)
    at jQuery.fn.init.each (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4:2:846)
    at jQuery.fn.init.$.fn.(anonymous function) [as menu] (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:179:18)
    at $.(anonymous function).(anonymous function)._create (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-includes/js/jquery/ui/autocomplete.min.js?ver=1.11.4:11:2191)
    at $.(anonymous function).(anonymous function)._create (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:97:37)
    at $.(anonymous function).(anonymous function)._createWidget (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:256:14)
    at new $.(anonymous function).(anonymous function) (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:58:18)
    at HTMLInputElement.<anonymous> (http://searchgroup.staging.wpengine.com/wp-content/themes/maximus-old/themeple_framework/js/themeple_colorpicker.js?ver=4.7.3:203:45)

    Please let me know if there are any changes I can make to the file themeple_colorpicker.js to get this working again. It's been a major inconvenience to not have a WYSIWYG editor for several months, but unfortunately we have many forms using this plugin and we can't afford to start over with a new theme.

    Thank you!


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6573
    | #13826

    Replies only viewable for logged in users


  • chrisinsac
    Participant
    Post count: 1
    | #13867
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6573
    | #13880
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.