[Resolved]
[Resolved]

Home Forums Magnetic – Creative Responsive Multi-Purpose Theme Visual composer suddenly not working

This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 1 year ago.


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #13036

    Hi Eldo,
    My visual composer suddenly stopped working (backend and frontend).
    I have the latest version of the theme and the latest wordpress version.
    I tried to deactivate all the plugins but that didn't solve the problem.
    Also tried to delete the visual composer and install it again but that didn't work either.
    I do need to change some things on my website quickly so could you please help me on this one.
    Thanks,
    Corine


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #13039

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #13042
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #13050

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #13054
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #13062

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #13064

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #13066

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.