[Support request]
[Support request]

Home Forums Magnetic – Creative Responsive Multi-Purpose Theme Visual Composer issues again

This topic is: not resolved

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 10 months, 1 week ago.


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14595

    Hi Eldo,
    The Visual Composer issue I had about a year ago (http://support.themeple.co/forums/topic/visual-composer-suddenly-not-working/) is back.
    The Visual Composer won't load and I am not able to use it. The site is running on a PHP 7+ server again.
    The thing is that if I switch the theme to the default Twenty Fourteen theme, the Visual Composer does work.
    Can you please help me again with this issue.

    Best regards,

    Corine


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7038
    | #14599
    This reply has been marked as private.

  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14608

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14609

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7038
    | #14610

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14611
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7038
    | #14616
    This reply has been marked as private.

  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14621
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7038
    | #14622

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 29
    | #14623
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7038
    | #14625
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.