[Resolved]
[Resolved]

Home Forums Vision – Multi-Purpose WordPress Business Theme Visual Composer does not load

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eiberger 1 week, 6 days ago.


  • Eiberger
    Participant
    Post count: 12
    | #14162

    Hello,

    the visual composer does not work. When I open a page for editing, visual composer loads for about 10 seconds with no resuls. When creating a new site and editing a new element it also freezes after choosing an element.

    I tried to deactivate all other plugins but it still does not work. I tried PHP 7 but it still doesn't work. I restored my former WP Version 4.7.x out of the backup but it still doesn't work.

    What could be the reason?

    My system data:
    WP 4.8.1
    PHP 5.6
    Visual Composer 4.7.4

    Should I provide wp access for you?

    Thanks in advance.
    Daniel


  • Eiberger
    Participant
    Post count: 12
    | #14163

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #14168

    Replies only viewable for logged in users


  • Eiberger
    Participant
    Post count: 12
    | #14169
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #14183

    Replies only viewable for logged in users


  • Eiberger
    Participant
    Post count: 12
    | #14185

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.