[Resolved]
[Resolved]

Home Forums Apenines – responsive wordpress theme THEME LOAD TIME PROBLEM

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  expandedwork 3 years, 1 month ago.


  • orjense
    Participant
    Post count: 4
    | #1816

    I found it difficult to be critical about this Beautiful Theme - Apenines but I'm having major issues with it.
    There is a significant delays when the theme/Slider is loading. Taking over 10-15 seconds to load- there is a white page during the waiting period- then the site will momentarily freeze after the theme is loaded - pushing the site load time to 25 seconds. Take a look at http://www.access2webs.com - no content yet just dummy data.

    Also, the TEXT AREAS on "Contact" section - Home One page is missing.
    Also, The theme is not browsing responsively - Galaxy Note 2

    HELP PLEASE.


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6788
    | #1829

    Replies only viewable for logged in users


  • orjense
    Participant
    Post count: 4
    | #1837

    Replies only viewable for logged in users


  • orjense
    Participant
    Post count: 4
    | #1846

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6788
    | #1858
    This reply has been marked as private.

  • expandedwork
    Participant
    Post count: 1
    | #3184

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6788
    | #1853
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.