[Support request]
[Support request]

Home Forums Magnetic – Creative Responsive Multi-Purpose Theme Several Visual Composer Issues

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 1 year, 8 months ago.


  • insivia
    Participant
    Post count: 3
    | #11212

    I am attempting to use the "Services Medium" VC component.
    There are a few issues with this, namely the Icons don't work,
    There is a drop down with a list of the icons (before selecting one),
    after selecting one based off it's name alone (no visual) the list gets "restyled" to be a grid fashion (the names of the icons disappear, but there are not boxes where previews of the icons should be,
    if you then search for an icon, lets say "Music", then the icon preview starts to show,
    I can then save and hit update and go to preview on the front end of the site, BUT the icon doesn't show.

    Also when I attempt to use "Post Grid" I can see the settings popup, but clicking Save does nothing at all.

    Any recommended fixes would be greatly appreciated.


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6788
    | #11233

    Replies only viewable for logged in users


  • insivia
    Participant
    Post count: 3
    | #11244

    Replies only viewable for logged in users


  • insivia
    Participant
    Post count: 3
    | #11246
    This reply has been marked as private.

  • insivia
    Participant
    Post count: 3
    | #11249
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6788
    | #11271

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.