[Resolved]
[Resolved]

Home Forums Maximus – Multipurpose Business HTML Template Media library NOT Working

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  Eldo 2 years, 9 months ago.


  • boricua007
    Participant
    Post count: 14
    | #5364

    Hi there,

    I left 2 messages on the on the support forum (http://support.themeple.co/forums/topic/how-to-update-theme/ - How To Update Theme) with NO response.

    boricua007January 19, 2015 at 2:52 am | #5027

    boricua007January 20, 2015 at 2:24 am | #5063

    I purchased your theme from Theme Forest and successfully created the project. Now i cannot upload ANY images to the Media Library. I upgraded to WP 4.1 but no luck. I then downgraded to WP 4.0 no luck. I downloaded the latest template from Theme Forest and attempted an upgrade of the template but still no luck. I need help with this PLEASE. I've waited over one week for a response. Can you some please help this is urgent????????? A user has been created for you and the credentials sent via WordPress.

    Thanks!


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6772
    | #5420

    Replies only viewable for logged in users


  • DanFiorito
    Participant
    Post count: 6
    | #5759

    Replies only viewable for logged in users


  • boricua007
    Participant
    Post count: 14
    | #5763
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6772
    | #5776

    Replies only viewable for logged in users


  • boricua007
    Participant
    Post count: 14
    | #5853

    Replies only viewable for logged in users

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by  boricua007.

  • boricua007
    Participant
    Post count: 14
    | #5856

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6772
    | #5884

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.