[Support request]
[Support request]
This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 1 year, 3 months ago.


  • robospark
    Participant
    Post count: 3
    | #11822

    Hi

    I just bought Progreen not realizing that is not working with new version of wordpress. I am using MAMP with wordpress 4.0 but still I can not install this theme. I tried activating theme but it does nothing, when I view the site it is blank, on progreen option everything is blank. No error messages whatsoever.
    I downloaded documentation but there is no documentation or instruction how to install or any setting prerequisites. I must be dosing something wrong or this theme is broken ?

    Please help


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #11841

    Replies only viewable for logged in users


  • robospark
    Participant
    Post count: 3
    | #11851

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #11861

    Replies only viewable for logged in users


  • robospark
    Participant
    Post count: 3
    | #11863

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #11868
    This reply has been marked as private.

  • robospark
    Participant
    Post count: 3
    | #11875

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6682
    | #11881

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.