[Support request]
[Support request]

Home Forums Universal – Business WordPress Theme Custom Sidebar disappears from widgets

This topic is: not resolved

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eldo 2 years, 3 months ago.


  • vdpapadop
    Participant
    Post count: 4
    | #13086

    Hi,

    We have the following problem in the universal business wordpress theme.
    On the Admin->Appereance->Customize we create a Custom Sidebar for a page.
    Then we go to the Admin->Appereance->Widgets and it shows fine.
    When we create a second sidebar we can see it in the widgets but the first one dissapears! The content of the first sidebar still exists on the frontend though.
    Please have a look and let us know.
    The site is http://cytop.cambovps.com/
    If you need credentials for the admin let us know and we'll provide them right away.
    Best Regards
    Yannis


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7076
    | #13095

    Replies only viewable for logged in users


  • vdpapadop
    Participant
    Post count: 4
    | #13317

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7076
    | #13321

    Replies only viewable for logged in users


  • vdpapadop
    Participant
    Post count: 4
    | #13323
    This reply has been marked as private.

  • vdpapadop
    Participant
    Post count: 4
    | #13342

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7076
    | #13347

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7076
    | #13351

    Replies only viewable for logged in users

    • This reply was modified 2 years, 3 months ago by  Eldo.

  • vdpapadop
    Participant
    Post count: 4
    | #13367

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 7076
    | #13398

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.