[Resolved]
[Resolved]

Home Forums Magnetic – Creative Responsive Multi-Purpose Theme Another visual composer that won't work

This topic is: not resolved

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Chris-Cornell 1 year, 4 months ago.


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #12431

    Hi Eldo,

    I saw that just a few days ago someone has exactly the same problem That I have at the moment.

    Webgeekstudios wrote:

    "After the wordpress update, I can no longer use the visual composer--front end and back end. When I start a new page, I can't add any elements. The element options pop up but when i click on one, nothing happens.

    When trying to edit old pages, The page doesn't even show up".

    I also did a wordpress update and have the same problem since than.

    Can you please help me with this one.

    Best regards,

    Corine


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #12444

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #12463

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #12469

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #12470

    Replies only viewable for logged in users


  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #12498

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #12517
    This reply has been marked as private.

  • Eldo
    Keymaster
    Post count: 6819
    | #12530

    Replies only viewable for logged in users


  • Chris-Cornell
    Participant
    Post count: 24
    | #12532

    Replies only viewable for logged in users

You must be logged in to reply to this topic.